Izmjene u cjenovniku TXtv-a od 01.05.2018!

Nova ponuda, niže cijene u TXtv-u

Da je kompaniji TXtv d.o.o. korisnik uvijek na prvom mjestu govori i činjenica da je ista od maja ove godine uvela brojne pogodnosti za svoje korisnike.

Osluškujući želje i potrebe korisnika, TXtv je u paketu usluga TX Classic brzinu interneta povećao sa 7/1Mbps na 10/1 Mbps. Za one koji uživaju u dugim telefonskim razgovorima, TXtv je uveo paket TX Phone penzio koji osim više od 170 digitalnih i 15 HD kanala na 3 tv prijemnika uključuje i fiksni telefonski priključak sa besplatnim razgovorima unutar BH grupe, 200 minuta besplatnog razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH, te besplatnu uspostavu poziva i gratis telefonski aparat kao i gratis internet brzine 512/125 kbps.

Osim ovog, TXtv je u ponudu uvrstio i paket TX Phone Super sa preko 170 digitalnih i 15 HD kanala na 3 tv prijemnika te fiksnim telefonskim priključkom koji osim besplatnih razgovora unutar BH grupe i besplatne uspostave poziva uključuje i 1000 minuta besplatnih razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH, te 100 minuta besplatnih razgovora prema inostranstvu. Na ove, ali i mnoge druge stare i nove pakete usluga, TXtv korisnicima daje i popust od 50% prvih 6 mjeseci.

Kao operater koji je u FBiH prvi počeo s uvođenjem optičkog interneta do svakog doma, TXtv je u ponudu uvrstio i pakete optičkog interneta brzine i do 400/200 Mbps po povoljnim cijenama, kao i ponudu kablovskog interneta Fast net za poslovne korisnike te pakete optičkog interneta Business.

Izmjenama u Cjenovniku svojim korisnicima omogućio i besplatno korištenje WiFi modema, HD resivera, gratis telefonske aparate, besplatne telefonske razgovore i uspostavu poziva, te mnoge druge pogodnosti, korisnici usluga kablovske televizije, interneta i telefona na području Sarajeva i Zenice moći će uživati u većim i pogodnijim paketima usluga, te bržem internetu.

Ove i mnoge druge pogodnosti i pakete usluga možete pogledati u novom Cjenovniku koji je stupio na snagu 01.05.2018.godine, na web stranici ovog operatera www.txtv.ba.