TXtv zapošljava!

Kompanija TXtv d.o.o. za telekomunikacije Tuzla je jedan od vodećih kablovskih operatora na području Tuzlanskog kantona, gdje egzistira već više od 15 godina. S obzirom na stalnu tendenciju rasta svoje djelovanje u proteklom periodu  proširila je i u druge gradove – Maglaj, Zavidovići, Zenica i Sarajevo.

Dinamičnost, fleksibilnost, komunikativnost, spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike zaposlenika/ca ove kompanije. Na osnovu ukazane potrebe, a u svrhu daljeg rasta i širenja djelovanja tražimo obrazovane i odgovorne osobe za sljedeće pozicije:

  1. MONTER/SERVISER

Opis posla: postavljanje mrežne kablovske infrastrukture, montaža uređaja za prijem telekomunikacijskih usluga, priključenje korisnika na mrežu i puštanje tekomunikacijskih usluga u rad, održavanje mreže, linija i opreme, izvještavanje o obavljenim poslovima i zadacima.

Uslovi: SSS elektrotehničkog ili tehničkog usmjerenja, samostalnost u radu, sposobnost rada na visini, usmjerenost na rezultate, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje osnova HFC i GPON tehnologija, najmanje jedna (1) godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, spremnost za rad u timu.

 Mjesto rada: Zenica

Broj Izvršilaca: dva (2)

Oglas je otvoren do 20.09.2019.

Prijavu sa biografijom dostaviti na e-mail: posao@txtv-tz.com ili lično u kancelariju TXtv d.o.o. u Zenici.

Molimo kandidate da ne dostavljaju dodatnu dokumentaciju, osim sažete biografije,  na e-mail jer istu mogu prezentovati tokom intervjua.

Kandidati koji na osnovu dostavljene prijave uđu u uži izbor biti će pozvani na intervju.

Vaš TXtv