TXtv zapošljava! Oglas za prijem u radni odnos !

Kompanija TXtv d.o.o. za telekomunikacije Tuzla je jedan od vodećih kablovskih operatora na području Tuzlanskog kantona, gdje egzistira već više od 15 godina. Obzirom na stalnu tendenciju rasta svoje djelovanje u proteklom periodu je proširila i u druge gradove – Maglaj, Zavidovići, Zenica i Sarajevo.

Dinamičnost, fleksibilnost, komunikativnost, spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike zaposlenika ove kompanije. Na osnovu ukazane potrebe, a u svrhu daljeg rasta i širenja djelovanja tražimo obrazovne i odgovorne osobe za sljedeće pozicije:

MONTER/SERVISER

Opis posla: postavljanje mrežne kablovske infrastrukture, montaža uređaja za prijem telekomunikacijskih usluga, priključenja korisnika na mrežu i puštanje tekomunikacijskih usluga u rad, održavanje mreže, linija i opreme, izvještavanje o obavljenim poslovima i zadacima

Uslovi: SSS elektrotehničkog ili tehničkog usmjerenja , samostalnost u radu, sposobnost rada na visini, usmjerenost na rezultate, vozačka dozvola B kategorije, najmanje 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, spremnost za rad u timu

Mjesto rada: Zenica,

Broj Izvršilaca: 1

Prijavu sa biografijom dostaviti na e-mail posao@txtv-tz.com. Molimo kandidate da ne dostavljaju dodatnu dokumentaciju na e-mail, a istu mogu prezentovati tokom intervjua.

Kandidati koji na osnovu dostavljene prijave uđu u uži izbor biti će pozvani na intervju.

Oglas je otvoren do 03.05.2021. godine.

 

Vaš TXtv!