Oglas za prijem u radni odnos (Tuzla, Živinice, Srebrenik)

Kompanija TXtv d.o.o. za telekomunikacije Tuzla je jedan od vodećih kablovskih operatora na području Tuzlanskog kantona, gdje egzistira već više od 20 godina.

Obzirom na stalnu tendenciju rasta svoje djelovanje u proteklom periodu je proširila i u druge gradove – Maglaj, Zavidovići, Zenica i Sarajevo.

Dinamičnost, fleksibilnost, komunikativnost, spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike zaposlenika ove kompanije.

Na osnovu ukazane potrebe, a u svrhu daljeg rasta i širenja djelovanja tražimo obrazovne i odgovorne osobe za sljedeće pozicije:

1. MONTER/SERVISER – više izvršilaca

Opis posla: postavljanje mrežne kablovske infrastrukture, montaža uređaja za prijem telekomunikacijskih usluga, priključenja korisnika na mrežu i puštanje telekomunikacijskih usluga u rad, održavanje mreže, linija i opreme, izvještavanje o obavljenim poslovima i zadacima.

Uslovi: SSS elektrotehničkog ili tehničkog usmjerenja , samostalnost u radu, sposobnost rada na visini, usmjerenost na rezultate, vozačka dozvola B kategorije, spremnost za rad u timu te minimalno 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Mjesto rada: Tuzla, Broj Izvršilaca: 5

Mjesto rada: Srebrenik, Broj Izvršilaca: 2

Mjesto rada: Živinice, Broj Izvršilaca: 2

Prijave dostaviti putem maila posao@txtv-tz.com ili direktno na adresu Fočanska 1N, Tuzla.

Kandidati koji na osnovu dostavljene prijave uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju.

Nepotpune prijave, bez biografije (CV-a) nećemo uzimati u razmatranje.

Oglas je otvoren do 12.12.2022. godine.

Vaš TXtv!