Baloni

Konačno imaš izbor!

15.12.2016. godine sa početkom u 13 sati održat će se konferencija za štampu u povodu otvaranja TXTV poslovnice u Zenici. Predstavnici TXTV će svim prisutnim dati osnovne informacije o uslugama koje nude, te ponudi paketa u okviru usluga. Time će i zvanično početi sa radom TXTV poslovnica u Zenici i realizacija prvih priključaka na kablovsku distributivnu mrežu.

Građani Zenice će konačno moći birati kablovskog operatera i time steći mogućnost da ostvare dodatne pogodnosti. Tako će korisnici TXTV imati mogućnost da uživaju u kablovskoj televiziji za samo 14 KM i to na 3 TV prijemnika bez dodatne naknade, u internet brzinama i do 400/200 Mbps, neograničenim besplatnim razgovorima prema svim fiksnim mrežama, besplatnim razgovorima prema mobilnim mrežama, besplatnim HD kanalima i mnogim drugim pogodnostima.

Takođe, svi oni koji bi željeli koristiti neku od dodatnih usluga TXTV (internet ili telefon), a već su ugovorom vezani za uslugu kablovske televizije kod drugog operatera, moći će uzeti tu uslugu bez usluge kablovske televizije.

Postani korisnik TXTV brzo i jednostavno, i uživaj u pogodnostima kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, uz popust od 50%!